AnaSayfa / Genel / Kahve falında başından bit düştüğünü görmek

Kahve falında başından bit düştüğünü görmek

Kahve falında başından bit düştüğünü görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine yorulur.

Kahve falında başından bit düştüğünü gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız şeyler söylemekten veya ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında başından bit düştüğünü görmek dargınların barışacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında baş biti görmek elinin darlık içinde kalacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının başından bit ayıklamak endişelerin son bulacağına, üzüntülerin daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün başında bit görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başından bit görmek sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına inanılır.

Kahve falında birinin başında bit öldürmek iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine alamet eder.

Kahve falında eşinin başında bit görmek ağlayacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başından bit almak sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, maddi yükümlülüklerin azaltılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir