AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına taş düşmek

Kahve falında başına taş düşmek

Kahve falında başına taş düşmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, eline geçen para ile birbiri ardına güzel çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında başına taş düşmek gördüyseniz:

  • Elinizdeki imkanları iyi kullanmaya çalışmalısınız.

Kahve falında başına taş düşmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına yorulur.

Kahve falında baş aşağı düşmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, maddi sorumluluklarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında baş üstü düşmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına yorulur.

Kahve falında başı dönüp düşmek işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, işlerinin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında başının üstüne düşmek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın başını taşla ezmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, her zaman evlatlarına destek olacağına yorulur.

Kahve falında başına taş yağdığını görmek kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, yatırımların heba olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başına taş düştüğünü görmek arkasından iyi konuşulacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir