AnaSayfa / Genel / Kahve falında düşüp başını çarpmak

Kahve falında düşüp başını çarpmak

Kahve falında düşüp başını çarpmak yarasını saracağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düşüp başını çarpmak gördüyseniz:

  • Başarmak için öncelikle başlamak veya işin içinde yer almak gerekiyor.

Kahve falında düşüp başını çarpmak kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına inanılır.

Kahve falında başı çarpmak daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna yorulmaktadır.

Kahve falında başını taşa çarpmak kısa sürede evlat sahibi olacağına, bir takım sorunlar çıkacağına delalet eder.

Kahve falında başını çarpmak zor zamanlar geçirileceğine, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Kahve falında başını yere çarpmak fal sahibinin mutluluğua kavuşacağına, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başından bit düştüğünü görmek kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında başına taş düştüğünü görmek bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında araca çarpmak çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan fal sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir