AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın başını taşla ezmek

Kahve falında yılanın başını taşla ezmek

Kahve falında yılanın başını taşla ezmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, fal sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın başını taşla ezmek gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık belli konularda atacağınız adımlar veya alacağınız kararlar üzerinde etkili olabilir veya geçmiş çalışmalarınızı hatırlatarak yol gösterebilir.

Kahve falında yılanın başını taşla ezmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, hayatının yoluna girmeye başlayacağına alamet eder.

Kahve falında yılan başını ezmek yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın başını ezmek sevdiği insanların olacağına, işlerin çok iyiye gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın başını ezdiğini görmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı başını ezmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan başı ezmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan görüp başını ezmek çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine yorulur.

Kahve falında siyah yılanın başını ezmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir