AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına taş yağdığını görmek

Kahve falında başına taş yağdığını görmek

Kahve falında başına taş yağdığını görmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, mutlulukların yarım kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, geleceğin güzelliklerle dolacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, bolluk içinde yaşanacağına, kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Kahve falında başına taş yağdığını gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için yaşam tarzınızı değiştirmeniz gerekebilir.

Kahve falında başına taş yağdığını görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başına dolu yağdığını görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başına dolu yağmak bunun da hayatı için büyük neşe kaynağı olacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına işarettir.

Kahve falında havadan taş yağdığını görmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünden taş yağdığını görmek bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taş yağmak kötü düşmana, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üzerine taş yağmak evine huzur ve bereketin geleceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına işarettir.

Kahve falında kafasına taş yağmak yapılan hataların farkına varılarak büyük dersler alınacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir