Kahve falında kendi başına taş atıldığını görmek

Kahve falında kendi başına taş atıldığını görmek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, zorlukların ve kavgaların biteceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, makbul olmayan işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında kendi başına taş atıldığını gördüyseniz:

  • Değişik ortamlarda bulunabilir ilginç insanlarla tanışabilirsiniz.

Kahve falında kendi başına taş atıldığını görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına inanılır.

Kahve falında başına dikiş atıldığını görmek beddua ve ah alacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında üzerine taş atıldığını görmek olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cama taş atıldığını görmek bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, ayrı kaldıklarına kavuşacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine delalettir.

Kahve falında kafasına taş atıldığını görmek üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında evine taş atıldığını görmek sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendine taş atıldığını görmek güzel günlerinin geride kalacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında taş atıldığını görmek daha kararlı bir kişi olunacağına, gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top