AnaSayfa / Genel / Kahve falında başını taşa çarpmak

Kahve falında başını taşa çarpmak

Kahve falında başını taşa çarpmak hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, bazı konularda konuşulacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine delalet eder.

Kahve falında başını taşa çarpmak gördüyseniz:

  • Abartmamak kaydıyla oynarsanız, karlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında başını taşa çarpmak kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başı çarpmak endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, üzülüp hayattan elini eteğini çekeceğine işarettir.

Kahve falında düşüp başını çarpmak geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına delalet eder.

Kahve falında başını çarpmak işlerinde bir aksama yaşayacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında başını yere çarpmak çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, yeni bir semte taşınılacağına tabir olunur.

Kahve falında kafayı taşa çarpmak atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine delalet eder.

Kahve falında taşa çarpmak zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında kendi başına taş atıldığını görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir