AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaca dayanmak

Kahve falında ağaca dayanmak

Kahve falında ağaca dayanmak ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, çok zor durumlara düşeceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağaca dayanmak gördüyseniz:

  • Diğerlerine yardım ederek çevrenizdeki kişilerin dikkatini çekebilirsiniz.

Kahve falında ağaca dayanmak aklından ve gönlünden geçen isteklerinin de Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine delalet eder.

Kahve falında pencereye dayanmak maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yastığa dayanmak şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına işarettir.

Kahve falında kafasına silah dayandığını görmek işyerini kapatacağına, iflas edeceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında omuza dayanmak uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine, geçim derdine düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sırtına dayanmak iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına alamet eder.

Kahve falında başına tabanca dayandığını görmek işleri büyütme sürecine girileceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında birine dayanmak yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir