AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuyuya su dökmek

Kahve falında kuyuya su dökmek

Kahve falında kuyuya su dökmek iyilik ve hayır bulacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuyuya su dökmek gördüyseniz:

  • Psikolojik olarak bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda hareket etmelisiniz.

Kahve falında kuyuya su dökmek yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, ailesi içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında dolu su kuyusu görmek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına rivayet eder.

Kahve falında su dolu kuyu görmek kimseye minnet etmeyeceğine, çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine işarettir.

Kahve falında su kuyusu temizlemek eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine, geçim derdinin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz su dolu kuyu görmek çocuk sahibi olunacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında derin su kuyusu görmek bir uzmana başvurulacağına, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine rivayet eder.

Kahve falında evin içinde su kuyusu görmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, yeni bir işe girileceğine ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su kuyusu bulmak hayırlı bir karar verileceğine, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir