AnaSayfa / Genel / Kahve falında örtü örtmek örtünmek

Kahve falında örtü örtmek örtünmek

Kahve falında örtü örtmek örtünmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, ruhunun da şifaya kavuşacağına, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında örtü örtmek örtünmek gördüyseniz:

  • Ne kadar az girişimci veya müdahaleci olursanız o kadar rahat edersiniz.

Kahve falında örtü örtmek örtünmek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına işarettir.

Kahve falında beyaz örtü örtünmek ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kapanmak örtünmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin örtündüğünü görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında başını örtündüğünü görmek çevresinin genişleyeceğine, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, arkadaşlarından, dostlarından, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine işaret eder.

Kahve falında yorgan örtünmek işlerini toparlayacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında başkasının örtündüğünü görmek işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşarp örtündüğünü görmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir