AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabeye örtü örtmek

Kahve falında kabeye örtü örtmek

Kahve falında kabeye örtü örtmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında kabeye örtü örtmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda şanslısınız.

Kahve falında kabeye örtü örtmek ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında kırmızı örtü örtmek kendisini çok iyi yerlere taşıyacak bazı kişiler ile ortaklık ve ahbaplık kuracağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında başına örtü örtmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başına yeşil örtü örtmek çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, manevi rahatlamaya erileceğine alamet eder.

Kahve falında başına siyah örtü örtmek problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarı örtü örtmek fal sahibinin kısmetinin kapanacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında örtü örtmek örtünmek eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başına beyaz örtü örtmek uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir