AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil örtü örtmek

Kahve falında yeşil örtü örtmek

Kahve falında yeşil örtü örtmek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, hiçbir şartta ve koşulda dinini ve ahlakını boşlamayacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına, geniş bir rızka kavuşacağına, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil örtü örtmek gördüyseniz:

  • Ruhsal durumunuzu, iş hayatınızı ya da ortak kaynak kullanımını gerektiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında başına yeşil örtü örtmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, kazancının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil örtü örtmek yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında namaz örtüsü örtmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başına örtü örtmek zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına işarettir.

Kahve falında başına beyaz örtü örtmek bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine alamet eder.

Kahve falında sarı örtü örtmek yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi örtü örtmek onlara seve seve bildiklerini aktaracağına, kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına inanılır.

Kahve falında kabeye örtü örtmek kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir