AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına şal takmak

Kahve falında başına şal takmak

Kahve falında başına şal takmak daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına, kısmetlerinin artacağına, sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, fal sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine delalettir.

Kahve falında başına şal takmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinizden şaşmamalısınız.

Kahve falında başına şal takmak yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine yorulur.

Kahve falında başına siyah şal takmak onlar tarafından yüceltileceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine delalet eder.

Kahve falında başa şal takmak yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde iş ile ilgili konularda hep bir adım önde olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başına şal örtmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine işaret eder.

Kahve falında başa şal örtmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz şal takmak sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boynuna şal takmak sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, iş bitiriciliği sayesinde ticaret dünyasının önde gelen isimleri arasında yer alacağına işaret eder.

Kahve falında şal takmak ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir