AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına şal örtmek

Kahve falında başına şal örtmek

Kahve falında başına şal örtmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başına şal örtmek gördüyseniz:

  • Şimdiye kadar sorunsuz ilerleyen bazı iş ya da projelerde aksilikler yaşanırken, bir diğeri ivme kazanabilir.

Kahve falında başa şal örtmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başına şal örtmek ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, bedeninin de iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında mor şal örtmek çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, büyük tartışmalara gireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz şal örtmek elindekileri de alıp götüreceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine işaret eder.

Kahve falında siyah şal örtmek büyük kazanç elde edeceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında şal örtmek sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başına şal takmak sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların fal sahibinden uzak olacağına alamet eder.

Kahve falında başa şal takmak etrafındaki insanlara yardım edeceğine, kalabalık ve birbirine tutkuyla bağlı bir ailenin içine gireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir