AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz şal takmak

Kahve falında beyaz şal takmak

Kahve falında beyaz şal takmak hak ettiği mutluluğu yakalayacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, suçlamalardan aklanılacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz şal takmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi uygulamaya koymak için harekete geçmelisiniz.

Kahve falında beyaz şal takmak hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, özel hayatında sessizleşeceğine yorulur.

Kahve falında başına siyah şal takmak evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı şal takmak geçim sorunuyla karşılaşacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına yorulur.

Kahve falında siyah şal takmak planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına, külfetinin ve yükünün artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil şal takmak her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine tabir olunur.

Kahve falında mor şal takmak düşmanlarına da dost olacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında boynuna şal takmak güzel günler yaşanacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında kahverengi şal takmak kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir