AnaSayfa / Genel / Kahve falında boynuna şal takmak

Kahve falında boynuna şal takmak

Kahve falında boynuna şal takmak ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, fal sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, kişinin mutsuz ve üzgün olacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boynuna şal takmak gördüyseniz:

  • Maddi, sağlıkla veya hukukla ilgili konularda mantıklı hareket etmelisiniz.

Kahve falında boynuna şal takmak rahatın yerine geleceğine, emeklerinin yarıda kalacağına delalet eder.

Kahve falında boynunda şal görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başa şal takmak işini kaybedeceğine, parasız ve ekmeksiz kalacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında kahverengi şal takmak cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında başına siyah şal takmak aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine yorulur.

Kahve falında beyaz şal takmak sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına alamet eder.

Kahve falında mor şal takmak çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, sorunların günden güne artacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine işaret eder.

Kahve falında siyah şal takmak sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir