AnaSayfa / Genel / Kahve falında başa şal takmak

Kahve falında başa şal takmak

Kahve falında başa şal takmak sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, hastalanacağına, üzüleceğine, işlerin büyüyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başa şal takmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamak aslında niyetlenilmemiş olan pek çok sonuç doğurabilir.

Kahve falında başına siyah şal takmak hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başına şal takmak üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başa şal takmak büyük başarılar kazanacağı ve kendisini çok rahat ve mutlu hissedeceği bir döneme gireceğine, yeni ev eşyaları alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başa şal örtmek alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, kişinin kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başına şal örtmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah şal takmak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı şal takmak kâbus gibi günlerin geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında şal takmak uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir