AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına siyah şal takmak

Kahve falında başına siyah şal takmak

Kahve falında başına siyah şal takmak kendisini iyi hissedeceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine ve hiçbir eksiğinin ve derdinin de kalmayacağına, sıkıntılı durumların üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başına siyah şal takmak gördüyseniz:

  • Aranızın açılmasına neden olan sorunların aslında çok da önemli olmadığını fark edeceksiniz.

Kahve falında başına siyah şal takmak olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına inanılır.

Kahve falında başına şal takmak sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında başa şal takmak sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah şal takmak faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başına şal örtmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, oldukça kazançlı işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında başa şal örtmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı şal takmak sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında şal takmak güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir