AnaSayfa / Genel / Kahve falında şal takmak

Kahve falında şal takmak

Kahve falında şal takmak karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine, sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şal takmak gördüyseniz:

  • Elinizdeki bazı imkanlardan çevrenizin faydalanmasına izin vererek önemli artı puanlar kazanmanız olasıdır.

Kahve falında başına şal takmak yardım edeceğine, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına delalettir.

Kahve falında şal takmak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında boynuna şal takmak mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil şal takmak sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz şal takmak dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor şal takmak neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı şal takmak ekmeğini alın teri ile kazanacağına, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında başına siyah şal takmak geçim sıkıntısı çekeceğine, yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir