AnaSayfa / Genel / Kahve falında başa şal örtmek

Kahve falında başa şal örtmek

Kahve falında başa şal örtmek aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, güzel günlerle tanışılacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başa şal örtmek gördüyseniz:

  • Olaylar meydana gelene kadar ne dediğimi anlamaya bilirsiniz.

Kahve falında başa şal örtmek verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında başına şal örtmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında şal örtmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor şal örtmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına delalettir.

Kahve falında siyah şal örtmek yeni bir hayata başlayacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz şal örtmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başına siyah şal takmak tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başa şal takmak mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir