AnaSayfa / Genel / Kahve falında şal örtmek

Kahve falında şal örtmek

Kahve falında şal örtmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, sözler sarf edeceğine tabir olunur.

Kahve falında şal örtmek gördüyseniz:

  • Eski iş arkadaşlarınız, tanıdıklarınız veya meslektaşlarınızla biraraya gelmenizi sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında başına şal örtmek bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz şal örtmek eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında başa şal örtmek yarasını saracağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor şal örtmek arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah şal örtmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında şal örtmek çıkılan yolculukların şans getireceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına işaret eder.

Kahve falında siyah şal vermek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, hastalıkların kalmayacağına delalettir.

Kahve falında şal eşarp görmek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir