AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz şal örtmek

Kahve falında beyaz şal örtmek

Kahve falında beyaz şal örtmek manevi olarak da yıpranacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, yaşamın belli bir düzene oturacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz şal örtmek gördüyseniz:

  • Gerilim azaldıktan sonra biraz rahatlayabilirsiniz.

Kahve falında beyaz şal örtmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Kahve falında şal örtmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, rahatsızlıkların tedavi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah şal örtmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başa şal örtmek dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mor şal örtmek hayattan yana her istediğini elde edeceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başına şal örtmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, düşmanlarına da dost olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz şal görmek üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz şal örmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir