AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor şal örtmek

Kahve falında mor şal örtmek

Kahve falında mor şal örtmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, neşeleneceğine, evi yoksa ev alacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işinde profesyonel kimse olacağına, bu sayede hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine alamet eder.

Kahve falında mor şal örtmek gördüyseniz:

  • Kıskanç olmayın, aşk konularında kıskançlıktan kaçının.

Kahve falında mor şal örtmek ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına inanılır.

Kahve falında başına şal örtmek sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, kazanca kavuşacağına işarettir.

Kahve falında şal örtmek kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başa şal örtmek giderileceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine yorulur.

Kahve falında siyah şal örtmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz şal örtmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, rızkının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mor şal takmak işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına alamet eder.

Kahve falında mor şal görmek kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir