AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah şal örtmek

Kahve falında siyah şal örtmek

Kahve falında siyah şal örtmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına işarettir.

Kahve falında siyah şal örtmek gördüyseniz:

  • Karışık mesajlar veren kişilere nasıl tepki vereceğinizi şaşırabilirsiniz.

Kahve falında siyah şal örtmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine inanılır.

Kahve falında mor şal örtmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şal örtmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine delalettir.

Kahve falında başa şal örtmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına tabir olunur.

Kahve falında başına şal örtmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz şal örtmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah şal takmak yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah şal almak insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir