AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuşun başına konduğunu görmek

Kahve falında kuşun başına konduğunu görmek

Kahve falında kuşun başına konduğunu görmek işyerinde ve evde bereketin ve bolluğun artacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, başarı ve zenginlik getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuşun başına konduğunu gördüyseniz:

  • Herhangi bir yatırım yapmayı ya da birine borç vermeyi düşünüyorsanız para kaybedebileceğinizi hesaba katmalısınız.

Kahve falında kuşun başına konduğunu görmek nahoş sözler işiteceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine işaret eder.

Kahve falında kuşun omzuna konduğunu görmek başarısız ve mutsuz olacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kuşun koluna konduğunu görmek büyük bir zenginlik kazanılacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kelebeğin başına konduğunu görmek önemli kişi haline geleceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına işaret eder.

Kahve falında karganın başına konduğunu görmek çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, yeni bir ilişki yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güvercinin başına konduğunu görmek sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında başına güvercin konduğunu görmek aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kelebek konduğunu görmek kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir