AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin tacı almak

Kahve falında gelin tacı almak

Kahve falında gelin tacı almak maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, ailesini de inançlarına uygun şekilde yönlendirerek, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gelin tacı almak gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin doğrultusunda aktif atılımlarda bulunacaksınız.

Kahve falında gelin tacı takmak aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin tacı giymek mutlu olacağınıza, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başına gelin tacı takmak işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelin tacı almak zorlukların artacağına, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gelin tacı görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına inanılır.

Kahve falında gelinlik giyip taç takmak yeterli kimse haline geleceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birine taç takmak yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında başına taç takmak çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, insanların hayır dualarını alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir