AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelin tacı görmek

Kahve falında gelin tacı görmek

Kahve falında gelin tacı görmek kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında gelin tacı gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki yargılarınız size zorluklar getirebilir.

Kahve falında gelin tacı almak etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelin tacı görmek stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine alamet eder.

Kahve falında gelin tacı takmak kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başına gelin tacı takmak hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, onlardan taraf hayır göreceğine alamet eder.

Kahve falında gelin tacı giymek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, geçim derdine düşeceğine delalet eder.

Kahve falında pembe taç görmek zorlukların aşılacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kırmızı taç takmak hayırlı bir işe başlayacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başında tacı olmak emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir