AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçına duvak takmak

Kahve falında saçına duvak takmak

Kahve falında saçına duvak takmak kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, bereketli bir yaşama sahip olunacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, iş konusunda birden fazla alternatife sahip olanların istedikleri işe başlayabileceklerine ve özellikle yurt dışına gitmek isteyenler için şartların olgunlaşacağına işaret eder.

Kahve falında saçına duvak takmak gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeyleri bir adım ileri götürmeniz ekstra kazançlar getirebilir.

Kahve falında saçına duvak takmak yaşamını daha iyi planlayacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı duvak takmak kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına alamet eder.

Kahve falında gelinlik giymek ve duvak takmak adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başa duvak takmak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, iş güç sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek duvak takmak kısmet alacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında duvak takmak elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, emeklerinin boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi duvak takmak kafasının ve içinin rahatlayacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında yeşil duvak takmak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir