AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı vurulmak

Kahve falında başı vurulmak

Kahve falında başı vurulmak ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, size başarı getirecek adımlar atmanıza, kazancını günden güne daha da arttıracağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, işinde herkesten bir adım önde olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, üzüntülerin daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başı vurulmak gördüyseniz:

  • Eski yöntemlerin veya alışılmış yolların eskisi gibi işe yaramadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında kurşunla başından vurulmak Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, onu dinleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında başından tüfekle vurulmak yüksek bir makamı olacağına, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında başı vurulmak acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, akıllı adımlar atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin başından vurulduğunu görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başına vurulduğunu görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına ve emek veren kişilerin istediği şeyler için alınteri döküleceğine işaret eder.

Kahve falında silahla başından vurulmak gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve aklına gelmeyecek kadar büyük miktarda zarar edeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında silahla başından vurulduğunu görmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tabancayla başından vurulduğunu görmek kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, Allah katında yükseleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir