AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin başından vurulduğunu görmek

Kahve falında birinin başından vurulduğunu görmek

Kahve falında birinin başından vurulduğunu görmek iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin başından vurulduğunu gördüyseniz:

  • Bilinçaltı rahatsızlıklara açıksınız.

Kahve falında başından iğne vurulmak derdin sona ereceğine, kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına işarettir.

Kahve falında başından tabancayla vurulmak dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, yeni kısmetlere nail olacağına işaret eder.

Kahve falında başına vurulduğunu görmek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, güzel davetler alacağına delalettir.

Kahve falında başından silahla vurulmak fal sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında silahla başından vurulmak beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başından silahla vurulduğunu görmek insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında silahla başından vurulduğunu görmek bol kazanç elde edeceğine, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine delalettir.

Kahve falında başı vurulmak iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir