AnaSayfa / Genel / Kahve falında başından tüfekle vurulmak

Kahve falında başından tüfekle vurulmak

Kahve falında başından tüfekle vurulmak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, bu sayede hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına, yokluğa düşeceğine, daima secde ve şükür edeceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, mülk edinme planlarının ertelenmesine, aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başından tüfekle vurulmak gördüyseniz:

  • Erkekseniz, dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir,dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Kahve falında başından tüfekle vurulmak hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında taramalı tüfekle vurulmak insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında pompalı tüfekle vurulmak firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine işarettir.

Kahve falında birinin tüfekle vurulduğunu görmek evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında tüfekle vurulmak ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, işlerinin başarılı olacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına yorulur.

Kahve falında sırtından tüfekle vurulmak hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tüfekle vurulduğunu görmek mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine inanılır.

Kahve falında sırtından tüfekle vurulduğunu görmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir