AnaSayfa / Genel / Kahve falında tabancayla başından vurulduğunu görmek

Kahve falında tabancayla başından vurulduğunu görmek

Kahve falında tabancayla başından vurulduğunu görmek her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine, kendini tatmin etmek için yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında tabancayla başından vurulduğunu gördüyseniz:

  • Mevcut planlarınız istediğiniz sonuçları vermiyorsa, biraz sakinleşip olayları yeniden değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında başından tabancayla vurulmak yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına delalet eder.

Kahve falında tabancayla başından vurulduğunu görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına yorulur.

Kahve falında tabancayla bacağından vurulmak çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, iyi bir kariyer edineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabancayla boynundan vurulmak iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, geçim derdinin de ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kurusıkı tabancayla vurulmak atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine inanılır.

Kahve falında sırtından tabancayla vurulduğunu görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, mesleğine dört elle sarılacağına yorulur.

Kahve falında boynundan tabancayla vurulmak her zaman hürmet göreceğine, hayırlı bir evlat olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir kişinin tabancayla vurulduğunu görmek çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir