AnaSayfa / Genel / Kahve falında başına vurulduğunu görmek

Kahve falında başına vurulduğunu görmek

Kahve falında başına vurulduğunu görmek göreceği destekten dolayı moral bulacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, işlerdeki verimin artacağına rivayet eder.

Kahve falında başına vurulduğunu gördüyseniz:

  • Birilerinin ihmali veya aptallığı yüzünden önem verdiğiniz bir konu toptan yıkılabilir.

Kahve falında başından kurşunla vurulmak iş hayatı içinde yeni bir sayfa açacağına, duaların kabul göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla başından vurulmak korkularının sona ereceğine, kazancın katbekat arttırılacağına yorulur.

Kahve falında başına vurulduğunu görmek işlerin sürekli artacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başından tabancayla vurulmak huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine inanılır.

Kahve falında başından tüfekle vurulmak aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, istediği noktalara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında başından iğne vurulmak kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında başından silahla vurulmak gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, rahatının da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında kurşunla başından vurulmak gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, onurlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir