AnaSayfa / Genel / Kahve falında nişanlısını kel görmek

Kahve falında nişanlısını kel görmek

Kahve falında nişanlısını kel görmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, verimliliğinin de artacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nişanlısını kel gördüyseniz:

  • Sonuçlanana veya olana kadar hiçbirşeye güvenmemelisiniz.

Kahve falında nişanlısını kel görmek güleceğine, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kel olduğunu görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerinin biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kel görünmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında saçın bir kısmını kel görmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine alamet eder.

Kahve falında kel erkek bebek görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasını kel görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine delalettir.

Kahve falında saçının bir kısmının kel olduğunu görmek yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında kel karpuz görmek kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir