AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinin kel olduğunu görmek

Kahve falında kendinin kel olduğunu görmek

Kahve falında kendinin kel olduğunu görmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına işaret eder.

Kahve falında kendinin kel olduğunu gördüyseniz:

  • Ortaya çıkmak üzere olan pek çok durumun, olanağın ya da seçeneğin farkında olmalısınız.

Kahve falında kadını kel görmek haybeye para ve zaman harcayacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendinin kel olduğunu görmek çok kötü olaylar yaşayacağına ve aile hayatında huzursuzlukların başgöstereceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında tanıdık birini kel görmek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında sevgilisini kel görmek sevinçli bir haber alınacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşı kel görmek sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasının kel olduğunu görmek sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında saçının ortasının kel olduğunu görmek bir araya geleceğine, fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kelımeı sehadet getırmek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir