AnaSayfa / Genel / Kahve falında başı ezilmiş yılan görmek

Kahve falında başı ezilmiş yılan görmek

Kahve falında başı ezilmiş yılan görmek iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, yüksek mevkilere getirileceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, büyük bir özgüven kazanacağına, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına işarettir.

Kahve falında başı ezilmiş yılan gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu tekrar gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında yılan başını ezmek hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında başı ezilmiş yılan görmek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına alamet eder.

Kahve falında yılan başı tutmak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanı başından öldürmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın başını koparmak yaşam standartlarının artacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına inanılır.

Kahve falında yılan görüp başını ezmek güzelliklere rast gelineceğine, endişe ettiği konularda zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılan başı görmek fal sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın başını kopardığını görmek geçim derdi çekeceğine, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir