AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın başını koparmak

Kahve falında yılanın başını koparmak

Kahve falında yılanın başını koparmak işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, şifa ve moral bulacağına, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine, sağlığının kötüye gideceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanın başını koparmak gördüyseniz:

  • Gelir durumunuz sizi endişelendirebilir.

Kahve falında yılan başı tutmak maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında yılanı başından tutmak daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın başını kestiğini görmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanın başını sıkmak kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına işarettir.

Kahve falında yılanın başını görmek sorunların günden güne daha da artacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına inanılır.

Kahve falında başı kopuk yılan görmek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılan başı yemek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil yılan başı görmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir