AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan başı tutmak

Kahve falında yılan başı tutmak

Kahve falında yılan başı tutmak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına delalet eder.

Kahve falında yılan başı tutmak gördüyseniz:

  • Kendinize manevra alanı yaratmalısınız.

Kahve falında yılan başı tutmak çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında yılanı başından tutmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, parasının ve malının eksik kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın başından tutmak maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına delalettir.

Kahve falında yılanın başını tutmak üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında yılan başı koparmak sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın başını kestiğini görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yılan başı ezmek özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine rivayet eder.

Kahve falında başı insan olan yılan görmek hayatında beklenmedik ve müjdeli gelişmeler yaşanmasına, iş hayatının tamamen bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir