AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan görüp başını ezmek

Kahve falında yılan görüp başını ezmek

Kahve falında yılan görüp başını ezmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan görüp başını ezmek gördüyseniz:

  • Kendi hayatınızın mimarı siz olmalısınız.

Kahve falında yılan görüp başını ezmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan başı ezmek kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın başını ezdiğini görmek rahatın kaçacağına, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın başını ezmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan başını ezmek öz güveninin yerine geleceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılanı başını ezmek sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında siyah yılanın başını ezmek eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın başını taşla ezmek hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, sağlığının, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir