AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan başını ezmek

Kahve falında yılan başını ezmek

Kahve falında yılan başını ezmek aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sıkıntılarının kısa süreceğine, hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, zenginliğinin artacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılan başını ezmek gördüyseniz:

  • Fırsatlar söz konusu olsa da, pek çoğu henüz tam olarak hazır görünmüyor.

Kahve falında yılan görüp başını ezmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın başını taşla ezmek sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanın başını ezmek yanlış yatırımlar yapacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına işarettir.

Kahve falında siyah yılanın başını ezmek yüklü miktarda para kazanacağına, geri planda kalacağına delalettir.

Kahve falında yılanı başını ezmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında yılanın başını ezdiğini görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, gelirinin düşeceğine yorulur.

Kahve falında yılan başı ezmek rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, dertlerin dermanının bulunacağına yorulur.

Kahve falında yılan başını ezmek birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, bununla birlikte işlerin boş verileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir