AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan başı görmek

Kahve falında yılan başı görmek

Kahve falında yılan başı görmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, zafer ve zenginlik getireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, güzel günlerinin geride kalacağına, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, merdiven atlayacağına işarettir.

Kahve falında yılan başı gördüyseniz:

  • Sorumluluk veya görevlerinizi yerine getirmeniz eleştirilerin önünü kesebilir.

Kahve falında yılan başı ezmek üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında yılanın başını ezmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında yılanı başında görmek bir arabulucu gibi davranarak ortamı sakinleştireceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine alamet eder.

Kahve falında başı ezilmiş yılan görmek kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında yılan başını ezmek kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yılanın başını ezerek öldürmek dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine inanılır.

Kahve falında yılan başı yemek kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına yorulur.

Kahve falında başının üstünde yılan görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, gönül sızılarının dineceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir