AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanın başını kopardığını görmek

Kahve falında yılanın başını kopardığını görmek

Kahve falında yılanın başını kopardığını görmek sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine, hevesinin kursağında kalacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, işlerini düzene sokacağına, projelerinin engellenmeye çalışılacağına, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın başını kopardığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda karışıklıklar veya tartışmalı durumlar olabilir.

Kahve falında baş üstünde yılan görmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın başını kopardığını görmek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın başını kestiğini görmek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında yılanın başının koptuğunu görmek dini bütün bir eşe sahip olacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında yılanın başını görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yılanın başını ezmek hayır ve bereketin artmasına, sözleri tutulacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın başını koparmak yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başı kopmuş yılan görmek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir