AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı başından öldürmek

Kahve falında yılanı başından öldürmek

Kahve falında yılanı başından öldürmek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yılanı başından öldürmek gördüyseniz:

  • Bazı yardımlar yapmayı düşünüyorsanız, kaynaklarınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Kahve falında yılanı başından öldürmek emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın başını ezerek öldürmek kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan başı ezmek dünyadan tüm hevesini alıp ahireti unutacağına, kötü haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında başı insan olan yılan görmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanın başını koparmak aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanın başını okşamak çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı başını ezmek sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın başını kestiğini görmek sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir