AnaSayfa / Genel / Kahve falında şal bağlamak

Kahve falında şal bağlamak

Kahve falında şal bağlamak kendini yerlerden yerlere vurup kahredeceğine, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında şal bağlamak gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinizi görmek isteyen kişilerle açık konuşmalısınız.

Kahve falında siyah şal bağlamak deyim yerindeyse elinin döneceğine, çevresindekilerle arasının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi şal bağlamak kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şal bağlamak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil şal bağlamak zafer elde edeceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında beline şal bağlamak refah düzeyinin yükseleceğine, böylece çok büyük başarılar kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında renkli şal görmek huzurun bozulacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına delalet eder.

Kahve falında rengarenk şal görmek iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Kahve falında krem şal görmek yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir