AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla tavla oynamak

Kahve falında başbakanla tavla oynamak

Kahve falında başbakanla tavla oynamak adını aklamayı başaracağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına, mutsuz ve hasta olacağına, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında başbakanla tavla oynamak gördüyseniz:

  • Kendinize olan güvenininiz ona veya tüm karşıt cinse karşı olan davranışlarınıza olan inancınızdan gelmelidir.

Kahve falında başbakanla tavla oynamak girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyle tavla oynamak rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, büyük düşüneceğine delalet eder.

Kahve falında tavla kutusu görmek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, gözyaşının dineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavla öğrenmek kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında tavla satın almak iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, sıkıntıya düşüreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavla zarı toplamak aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına işaret eder.

Kahve falında tavla oynadığını görmek karar vermekte güçlük çekeceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına inanılır.

Kahve falında tavla pulu görmek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir