AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavla zarı toplamak

Kahve falında tavla zarı toplamak

Kahve falında tavla zarı toplamak zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, ortaya koyacağı çalışmalar ile çok büyük bir başarı kazanacağına, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına tabir olunur.

Kahve falında tavla zarı toplamak gördüyseniz:

  • Olayları büyütmenin zamanı olmayabilir.

Kahve falında tavla zarı toplamak aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında tavla zarı görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına delalettir.

Kahve falında tavla hediye etmek çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine alamet eder.

Kahve falında tavla taşı görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanla tavla oynamak diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine inanılır.

Kahve falında tavla kutusu görmek kafasındaki sorunları çözeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının tavla oynadığını görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, kurulu düzeninin olacağına delalettir.

Kahve falında tavla satın almak moralinin ve sağlığının da bozulacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir