AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavla kutusu görmek

Kahve falında tavla kutusu görmek

Kahve falında tavla kutusu görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında tavla kutusu gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla yapacağınız planlar veya grup aktiviteleri kendinizi iyi hissetmenizi veya yeni şeyler öğrenmenizi sağlayabilir.

Kahve falında tavla kutusu görmek şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına inanılır.

Kahve falında tavla pulu görmek kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, kısmetli bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında tavla oynadığını görmek kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine delalettir.

Kahve falında başbakanla tavla oynamak aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında tavla zarı toplamak tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavla zarı görmek hayırlı bir terfi alınacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına inanılır.

Kahve falında başkasının tavla oynadığını görmek büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına işaret eder.

Kahve falında tavla hediye almak yolunda huzurla devam edeceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir