AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavla satın almak

Kahve falında tavla satın almak

Kahve falında tavla satın almak çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, sorunlarını ve zorluklarını aşmayı bileceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, esenlik bulacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında tavla satın almak gördüyseniz:

  • Ufak tefek paralar elinize geçebilir veya ek gelirler ya da karlı alışverişler söz konusu olabilir.

Kahve falında tavla satın almak hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tavla taşı görmek ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyle tavla oynamak yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına inanılır.

Kahve falında tavla pulu görmek iş hayatı içindeki maddi ve manevi zararlardan kurtulacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında tavla hediye etmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine delalettir.

Kahve falında tavla zarı görmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine inanılır.

Kahve falında tavla hediye almak malına mal, parasına da para ekleyeceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında tavla oynadığını görmek ters giden işlerin de düzeleceğine, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir