AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavla pulu görmek

Kahve falında tavla pulu görmek

Kahve falında tavla pulu görmek uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, Allah’ın izniyle de istediği noktaya ulaşacağına, büyük zorluklar yaşayacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tavla pulu gördüyseniz:

  • Söz verdiğiniz şeyleri yerine getiremezseniz zor durumda kalırsınız.

Kahve falında tavla pulu görmek sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tavla oyunu görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Kahve falında tavla oynadığını görmek sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına yorulur.

Kahve falında tavla zarı toplamak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tavla görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine delalettir.

Kahve falında başkasının tavla oynadığını görmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına alamet etmektedir.

Kahve falında tavla kutusu görmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tavla zarı görmek iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir