AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla sofrada oturmak

Kahve falında başbakanla sofrada oturmak

Kahve falında başbakanla sofrada oturmak çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, gönlünce bir hayat süreceğine, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanla sofrada oturmak gördüyseniz:

  • Bazı konular sizi tatmin etmeyebilir.

Kahve falında başbakanla sofrada oturmak bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakana sofra kurmak kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düşman sofrasına oturmak Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacak bir dönemin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sofrada oturmak çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında ölmüş biriyle sofrada oturmak hayırlı bir yuva kurulacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sofraya oturmak bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına alamet eder.

Kahve falında yemek sofrasına oturmak bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine işarettir.

Kahve falında yer sofrasına oturmak sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir